Tel: 03 337 43 37    
Ma-Vr 09:00-20:00      NL | FR

Blog - facturatieprogramma myKMO

Hoe verloopt de ingebruikname van een facturatieprogramma ?
Gepost door Bart Van der Donck op 7 juli 2021
Als u beslist om een facturatieprogramma te gaan gebruiken, is dit een grote verandering in de manier waarop u uw administratie doet. In het begin zijn er daarom nogal wat vragen en ook een aantal parameters die moeten ingesteld worden. Eens u dit drempeltje over bent, staat de trein op de rails en wordt de tijdswinst pas volledig duidelijk.
Lees meer »
myKMO, een kwestie van vertrouwen
Gepost door Bart Van der Donck op 22 april 2021
Verkoopfacturen, aankopen, contacten, betalingen, projecten... u vertrouwt het grootste deel van uw bedrijfsadministratie toe aan myKMO. En dat is niet niks.
Lees meer »
Welk facturatieprogramma kiezen ?
Gepost door Bart Van der Donck op 5 januari 2021
Wenst u een facturatieprogramma voor uw onderneming, dan loont het de moeite om verschillende leveranciers te vergelijken en uit te nodigen voor een gesprek. Er zijn immers een heleboel facturatieprogramma's beschikbaar, die onderling...
Lees meer »
myKMO BV is een stabiele en winstgevende onderneming
Gepost door Bart Van der Donck op 20 november 2020
Administratie is het hart van uw onderneming, en het is verstandig om goed te overwegen aan wie u dit toevertrouwt. De vennootschap achter myKMO bestaat sinds 2003 en kan doorheen de jaren betrouwbare balansen voorleggen, zonder schulden.
Lees meer »
5 redenen om uw aankopen (volledig) te digitaliseren
Gepost door Bart Van der Donck op 2 september 2020
U ontvangt aankoopfacturen in allerlei formaten, meestal zijn dit emails maar ook via websites van leveranciers, per post of via bonnetjes. myKMO biedt een eenvoudig en super-efficiënt systeem om al uw aankopen te digitaliseren.
Lees meer »
De 7 meest gemaakte fouten bij het factureren
Gepost door Bart Van der Donck op 16 augustus 2020
De meeste ondernemingen maken en versturen facturen. Het is belangrijk dat hierbij zo weinig mogelijk vergissingen gebeuren. Het opsporen en verbeteren van fouten in de facturering kost een bedrijf immers handenvol tijd en geld. Bovendien blijkt dat heel wat vergissingen onopgemerkt blijven, met alle gevolgen van dien.
Lees meer »
myKMO steunt jongeren uit het autismespectrum
Gepost door Bart Van der Donck op 19 maart 2020
myKMO is betrokken bij enkele projecten die jongeren uit het autismespectrum ondersteunen. Mits er sprake is van een normale of hoge intelligentie, hebben deze mensen vaak bijzondere competenties naar informatica toe.
Lees meer »
Een beetje geschiedenis... over het ontstaan van myKMO
Gepost door Bart Van der Donck op 11 februari 2020
Facturatieprogramma myKMO is een kant-en-klaar pakket waarmee u onmiddellijk kan beginnen werken. De software gaat echter terug op twintig jaar beroepservaring en robuuste technische kennis.
Lees meer »
myKMO in Brussel, Wallonië en Frankrijk
Gepost door Nathalie Le Doeuff op 20 januari 2020
myKMO is een facturatieprogramma van Vlaamse oorsprong. Van bij de start werd er echter gekozen om het programma ook beschikbaar te stellen in het Frans. Nathalie Le Doeuff is native speaker en verzorgt de Franse vertalingen doorheen de software, technische documentatie en de website.
Lees meer »
10 redenen om een facturatieprogramma te gebruiken
Gepost door Bart Van der Donck op 3 oktober 2019
Facturatie en administratie verlopen soms moeizaam in kleine bedrijven. De administratieve processen slorpen heel wat bedrijfsmiddelen op, en zorgen regelmatig voor frustraties. Met een facturatieprogramma wordt uw administratie een pak simpeler, sneller én overzichtelijker. Hieronder vindt u 10 redenen hoe een goed facturatieprogramma u kan helpen.
Lees meer »
Een facturatieprogramma kiezen: wat hebt u nodig ?
Gepost door Bart Van der Donck op 16 augustus 2019
Als u overweegt om een (nieuw) facturatieprogramma te gaan gebruiken, dan is het belangrijk om de behoeften in kaart te brengen. Facturatieprogramma's kunnen immers onderling enorm verschillen. Hieronder vindt u een lijstje om snel te achterhalen wat u nodig heeft en wat niet.
Lees meer »
Het belang van verkoopsvoorwaarden
Gepost door Bart Van der Donck op 9 juli 2019
Verkoopsvoorwaarden zijn niet wettelijk verplicht, en starters zijn zich niet altijd bewust van hun belang. Het is sterk aangeraden om de verkoopsvoorwaarden eenmalig in te stellen. Eens dit gebeurd is, hoeft u er in principe niet meer naar om te kijken.
Lees meer »
'MATURE' of het meten van softwarekwaliteit
Gepost door Bart Van der Donck op 12 juni 2019
Een technologie wordt als 'MATURE' beschouwd wanneer ze lang genoeg in gebruik is, zodat er geen bugs of kinderziektes meer zijn. 'MATURE' is in de academische wereld een ezelsbruggetje en staat voor Maintainable, Adaptable, Transparent, User-friendly, Reliable en Efficient. Bart Van der Donck licht toe hoe deze principes doorheen facturatieprogramma myKMO consequent worden toegepast.
Lees meer »

 

 

 

Neem contact op

myKMO BV
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
België
Ondernemingsnr.
BE 0861.091.467.
 
©2003-2021
Privacy
  2003-2021