Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Vr 09:00-20:00      NL | FR

Een beetje geschiedenis... over het ontstaan van myKMO

Gepost door Bart Van der Donck op 11 februari 2020

Facturatieprogramma myKMO is een kant-en-klaar pakket waarmee u onmiddellijk kan beginnen werken. De software gaat echter terug op twintig jaar beroepservaring en robuuste technische kennis.

 

We gaan even terug naar 2001... De aanslag op de WTC-torens beheerst het nieuws en de dot-com bubble is net achter de rug. Bart Van der Donck is een jonge programmeur van 25 jaar die voor eigen gebruik een simpel facturatiesysteem programmeert.

Dit systeem wordt vanaf 2003 aanzienlijk uitgebreid en gedoopt als 'KMO Facturatie'. Een klein groepje zelfstandigen begint ermee te werken. De functionaliteiten zijn nog tamelijk beperkt tot verkoophandelingen, contactbeheer en de opvolging van betalingen. Voor die tijd was het concept van browsersoftware echter nogal revolutionair. Lokale programma's onder Windows waren toen immers de regel.

Tijdens de jaren 2005-2015 werd het facturatieprogramma verder ontwikkeld met nieuwe functies en betere algoritmes, steeds gestuurd door vragen van gebruikers en boekhouders. Het klantenbestand breidde zich langzaam uit, en de meeste klanten van toen zijn nu nog steeds klant.

2017 is het belangrijkste jaartal uit de geschiedenis van myKMO. Bart Van der Donck beslist om het oude facturatieprogramma van 0 af aan terug op te bouwen, gebaseerd op de voorbije 15 jaar ervaring, nieuwe technologieën, betere commerciële inzichten en een grondige methodiek. Er werd ca. 2 jaar gesleuteld aan het nieuwe programma en werd gedoopt als het huidige 'myKMO'.

De verbeteringen in performance en werksnelheid zijn sindsdien enorm. Na de nodige testperiodes werden de bestaande klanten overgezet naar het gloednieuwe systeem.

Investeringen in marketing wierpen vervolgens hun vruchten af. In 2020 wordt myKMO gebruikt in de meeste beroepscategorieën. De Franse versie liet niet lang op zich wachten, vooral vanwege de toenemende vraag vanuit het Brusselse.

Vandaag wordt myKMO gebruikt in heel België en besparen vele zelfstandigen dagelijks heel wat tijd. myKMO is trots op haar groeiend en vooral tevreden klantenbestand.

myKMO geniet al 20 jaar van een excellente reputatie, en is 100% klaar voor de komende 20 jaar.

myKMO is het eindresultaat van 20 jaar denkwerk, programmeren, ervaring, technische kennis en commercieel inzicht. Geheel terecht kan myKMO beschouwd worden als een uitstekend facturatieprogramma dat u maximale tijdswinst oplevert.

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2023
Privacy
  2003-2023 myKMO B.V. · BE0861.091.467.