Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Za 09:00-22:00      NL | FR

Welk facturatieprogramma kiezen ?

Gepost door Bart Van der Donck op 5 maart 2021

Wenst u een facturatieprogramma voor uw onderneming, dan loont het de moeite om verschillende leveranciers te vergelijken en uit te nodigen voor een gesprek. Er zijn immers een heleboel facturatieprogramma's beschikbaar, die onderling enorm verschillen. Bart Van der Donck, de programmeur van facturatieprogramma myKMO, geeft graag tekst en uitleg.

Is de prijs voor u doorslaggevend, dan zijn er heel wat (bijna) gratis facturatieprogramma's beschikbaar. Deze facturatieprogramma's zijn erg eenvoudig en bieden beperkte basisfuncties voor simpele verkoophandelingen. Ondersteuning, garantie en service zijn voor dergelijke facturatieprogramma's ondermaats. In de meeste gevallen gaat het om onervaren programmeurs of outsourcing naar lageloonlanden. In mijn optiek is het onverantwoord om uw bedrijfsadministratie aan een dergelijk facturatieprogramma toe te vertrouwen.

Aan de andere kant van het spectrum zijn er ook uitgebreide facturatieprogramma's. Dit zijn echte krachtpatsers die soms zelfs de volledige boekhouding aankunnen. In een aantal gevallen zijn cursussen noodzakelijk. Deze programma's bieden vaak een verbluffende functionaliteit, en worden uitsluitend aangeboden door grotere firma's.

myKMO situeert zich in de betere middenmoot en focust in de eerste plaats op een superieure service. myKMO is een licht, snel en prettig facturatieprogramma dat u direct onder de knie hebt. Het wordt aangeboden aan een eerlijke, voorspelbare en transparante prijs zonder verborgen toeslagen, kleine lettertjes, startup-kosten of verbrekingsvergoeding. U hebt direct contact met de programmeur op zijn gsm (Bart Van der Donck) als enige aanspreekpunt. Uit ervaring weet ik dat zelfstandigen soms ook buiten de kantooruren met hun administratie bezig zijn. Daarom kan u mij ook steeds 's avonds of in het weekend bereiken.

myKMO draait op een eigen fysieke metalen server als zgn. dedicated machine in een rack in een klasse-A datacenter. Geen virtuele omgevingen, superbeveiligd, 100% eigen code en gebaseerd op vele jaren grondige technische kennis. Meer robuust kan u het eigenlijk niet hebben.

Twintig jaar ervaring met facturatiesoftware is een eeuwigheid. myKMO is gepokt en gemazeld in de bedrijfsinformatica en is eigenlijk mijn Greatest Hits van de afgelopen 20 jaar. Ik ben er voor u en ik sta er voor u. Maar opgelet, mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2024
Privacy
  2003-2024 myKMO B.V. · BE0861.091.467.